Jeg var så heldig at arve alt det gamle træ fra Fredriksens Tivoli, eller nærmere betegnet, resterne fra luftgyngerne. Luftgyngerne var doneret til Bramming Egnsmuseum, som har udvalgt de bedste dele til udstilling på museet. De resterende mange fine træstykker og plader havde ligget på et loft i en ladebygning i mange år, da jeg fik buddet.
Det ville være en dødssynd, at fylde de skønne gamle træstykker i et brændefyr. Så efter en dags hårdt og støvet arbejde, var alle skattene bjærget på en ret stor trailer og på vej til oplagring i Esbjerg. 
Nu er jeg i gang med at lave nogle solide borde af de gamle trappetrin og de gule stolper som har båret hele konstruktionen. Det er faktisk en oplevelse at slibe i 7-8 lag gammel maling - uden at fjerne de forskellige farver. Det rustikke indtryk skal bevares. Jeg forsegler de gamle farver med en solid klar mat lak, når alle dele er samlet og finpudset. Og så synes jeg, at alle de gamle huller fra bolte og beslag fortæller en god historie, så selvfølgelig bliver de en del af møblet.
Til toppen