Logodesign til webshoppen som drives af søskendeparret Randi Snor og Brian Snor, så navnet gav helt sig selv. Der er valgt en uformel stil i hele designlinien, som afspejler virksomhedens DNA.
Besøg Snor og Snor webshoppen her.
Se også mine noonfood designløsninger til Snor og Snor . SteakHolder her og Skærebrætter her
Der er udvalgt et sæt primærfarver, som anvendes i al kommunikation.
Der er udviklet navne og grafik til egne produkter. Mærkning foregår med labels der kan printes i små eller store oplag når behovet opstår.
Jeg har stået for en stor del af produktfotograferingen til webshoppen. Her er det baggrundsfotos til nogle kategorierne.
Den største del af virksomhedens kommunikation foregår digitalt, så der er kun udviklet få hand-outs som primært følger fremsendte varer eller ved brug på småmesser.
Snor og Snor webshoppen er designet uden de store forkromede visioner. Det er et stykke robust håndværk som bare skal virke, være inspirerende og ikke mindst nemt at vedligeholde. Lidt som en gammeldags købmandsbutik, hvis du kan huske den:-)  De store baggrundsfotos sætter stemningen af "mange varer på hylderne". De mange produktfotos bliver for en stor del taget af Snor og Snor selv, i et lille indrettet fotostudie og hvis det driller, kan jeg træde til i mit eget studie.
Ta' et kig på hjemmesiden her.
Til toppen