Dette udekøkken er total skræddersyet til familiens behov. Der skulle være plads til både kulgrill, pizzaovn og ildsted. Samtidig skulle adgangen være lige ud fra de almindelige køkken. Løsningen blev udført med hjælp fra en god murer og gode italienske forbindelser til en rigtig træfyret pizzaovn. Jeg stod for design, idé og bygningen af inventar. Også det massive egetræsbord med tilhørende huggeblok har været gennem værkstedet.
Konstruktionen er bygget på sokkel i frostfri dybde. 1 meter oppe er der støbt et armeret betondæk som bærer både pizzaovnovn og ildsted. Alle blokke er efterfølgende beklædt med net og pudset og malet .

Der gøres klar til pizzabagning og hygge ved bordet. Pizzaovnen bliver ca. 400-500 grader varm. Æltebakken på bordet passer ovenover den nederste skuffe i sit eget glidebeslag, når den ikke er i brug.

Den massive huggeblok er lavet af rester fra det kraftige plankebord.

Der er indbygget et stort gasblus i den 6mm kraftige stålbordplade. Når låget lukkes er pladen helt plan. Systemet er laserskåret og bygget efter mit design.

Til toppen